Ledige stillinger

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Ledige stillinger:

Lærerstillinger i Gamvik kommune

I Gamvik kommune er det tre grunnskoler. Vi har nå ledige stillinger på Skjånes skole og på Mehamn skole. Vi tilbyr gode og oversiktlige arbeidsforhold ved våre skoler, med ansatte som innehar lang erfaring og høyt faglig nivå. Ved Skjånes skole er det ledig inntil 100% stilling. Skjånes skole er en fådelt barne- og ungdomsskole med, 11 elever, 1.-10. trinn. Det vil være
ønskelig at en kan undervise 1.-10. trinn. Fagønske er naturfag, musikk, kunst og håndtverk og engelsk. Husleie inkluderes i stillingen på Skjånes. Ved Mehamn skole er det ledig inntil 200% stilling. Mehamn skole er en fådelt barne- og ungdomsskole med 55 elever, 1 - 10.trinn. Vi søker etter deg som kan undervise 1.-10. trinn. Fagønsker er norsk, tysk, matematikk, engelsk og spes.ped.

Spørsmål vedr. stillingen rettes til oppvekstleder Tove R. Nornes tlf.: 97 15 24 27, e-post: tove.nornes@gamvik.kommune.no Se hele utlysningen og søk via jobbnorge.no. Søknadsfrist 15.07.2018

Gamvik kommunes hovedregel er at alle stillinger skal lyses ut.

Det betinger av at ledig stilling er sjekket ut for

1)      Behov for omplassering grunnet virksomhetens forhold eller syke arbeidstakere

2)      Omplasseringsbehov i kraft av styringsretten

Fortrinnsberettigede etter AML §§ 14-2 og 14-3 kan søke utlyst stilling og gjøre i søknaden oppmerksom på at de hevder seg fortrinnsberettiget.

Arbeidsmiljøloven

Utlyste ledige stillinger finnes her, på nav.no og på jobbnorge.no, i noen tilfeller også andre steder som finn.no, og aktuelle  tidskrift, aviser og andre medium..

Vi behandler kun elektroniske søknader. Link til elektronisk søknadskjema finner du i stillingsutlysningen.


Publisert: 04.03.2016 08.30
Sist endret: 26.09.2016 13.10