Hopp til hovedinnholdet på siden Hopp til nettstedskarta Hopp til kontaktinformasjon
Gamvik logo - verdens nordligste fastlandskommune

>Tekstversjon

>Nettstedskart

>Om Gamvik

>Nyhetsbrev

>Diskusjonsforum


>Gjestebok

>Tourist

>Hjelp

Du er her: Hjem > Næringsliv > Nyheter > Artikkel

SLETTNES FYR - UTLEIE SESONGEN 2008

2008-01-17
Foto: Slettnes FyrGamvik kommune(Norges nordligste fastlandskommune) har en leieavtale med Kystverket om Slettnes fyr, og søker derfor etter vert/vertspar som vil leie fyret for sesongen 2008.

Slettnes fyr er verdens nordligste fastlandsfyr, og har bilvei helt frem. Fyret ligger innenfor Slettnes naturreservat, og WWF har også en egen fuglestasjon i området. Det er rik anledning til utstrakt turvirksomhet i omegnen, og stadig flere bobilturister velger Slettnes som alternativ/ tillegg til Nordkapp.

Slettnes fyr består av fyrtårn og flere boligenheter, med til sammen ca 20 sengeplasser. Det ligger dermed til rette for både overnatting og enklere servering. Det er også mulig å søke samarbeidsløsninger med Gamvik museum som ligger 4 km unna i Gamvik fiskevær, som ellers består av skole, dagligvarebutikk og kafe/pensjonat. Det er ca 20 km til Mehamn fiskevær (kommunens administrasjon), med flyplass og daglige hurtigruteanløp.

Vi ønsker at du som synes dette høres spennende ut , og mener du kan bidra til en fin opplevelse på Slettnes fyr, sender oss en søknad der du forteller oss hvordan du vil gå frem for å lykkes.

Søknaden sendes kommunen v/ næringssjef Halvor Nissen (telefon 78496309) 
så raskt som mulig eller innen 1.februar.

Gamvik kommune
v/ næringssjef Halvor Nissen
Postboks 174
9770 Mehamn
postmottak@gamvik.kommune.no

Se også:
Om Gamvik kommune
Turistinformasjon

Linker:
Gamvik museum
Slettnes Fyr
WWF Økostasjon Slettnes


Opprettet av nettredaktør den 17.01.2008Web levert av CustomPublish