Norsk Friluftsliv informerer

Ny friluftslivets uke-side er lansert:

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


I forbindelse med Friluftslivets uke over hele landet 1. - 9. september, har vi i dag lansert en ny og fresh hjemmeside for uka på www.friluftslivetsuke.no! 

Vi håper dere vil være med på å bidra til at årets Friluftslivets uke blir en skikkelig friluftsfest landet over! 

Tanken med Friluftslivets uke-siden og aktivitetskalenderen er at det skal være enkelt for folk, uansett hvor i landet de bor, å finne en komplett oversikt over tilbud/aktiviteter/arrangementer som skjer i deres fylke under Friluftslivets uke. På denne måten slipper de å måtte lete på mange ulike hjemmesider for å finne informasjon om hva som skjer der de bor. I fjor var det over 650 arrangementer/aktiviteter registrert i kalenderen, og vi satser på å slå denne rekorden i år! 

Nytt er nå at siden inneholder en egen materiell-side hvor dere finner illustrasjonsbilder til bruk i forbindelse med Friluftslivets uke, ferdig beskåret forsidebilder til Facebook-sidene deres, ferdig beskåret toppbilder til eventer/arrangementer, plakat- og annonsemaler, og alt av logo, designelementer og profilmanual. Disse lastes enkelt ned ved å trykke på de ulike elementene. 

Aktivitetskalenderen og registreringen av arrangement har også fått seg en makeover, og er nå delt inn fylkesvis og dag-for-dag gjennom hele Friluftslivets uke. Her kan man registrere arrangement som foregår under Friluftslivets uke, og på den måten vil arrangementene bli synlige gjennom en nasjonal markedsføringskampanje for uka – gjennom blant annet digitale annonser i landets Amedia-aviser. 

Ellers finner dere enkelt diverse artikler som omtaler de ulike nasjonale arrangementene, samt artikler med fokus på gjenbruk, tips til hva barnehager kan finne på i Friluftslivets uke etc. 

Slik kan ditt lag, forening, råd eller kommune være med og markere Friluftslivets uke 1.-9. september 2018. 

Ved spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt 😊 

Vennlig hilsen
Synne Kvam
Kommunikasjonsrådgiver
+47 915 29 214
synne@norskfriluftsliv.no

Logo 

Nedre Slottsgate 25

0157 Oslo

www.norskfriluftsliv.no

                       

Følg Norsk Friluftsliv på Facebook, Instagram eller Twitter


Publisert: 27.07.2018 11.47
Sist endret: 27.07.2018 11.53